Tmi Narratiivi on perustettu tammikuussa 2014. Taustalla on iso mullistus viisihenkisessä perheessämme, kun muutimme vuodenvaihteessa 2013-2014 Espoosta Jyväskylään. Mieheni aloitti professorina Jyväskylän yliopistossa ja minulle tuli sopiva sauma toteuttaa haave oman yrityksen perustamisesta. Yrittänyttä ei laiteta!

Olen koulutukseltani mikrobiologi ja työskentelin valmistuttuani tutkijana, mutta vuonna 2006 toimittajan työ vei voiton tutkijanhommista. Siirryin vakituiseksi toimittajaksi lääkäreille suunnattuun Mediuutiset-lehteen. Sieltä siirryin työkierron kautta Tekniikka&Talous-lehteen ja Jyväskylään muuton myötä edelleen vapaaksi toimittajaksi.

Taustastani johtuen sydäntäni lähellä ovat luonnontieteelliset ja tekniset juttuaiheet, mutta teen mielelläni myös henkilöhaastatteluja ja muita syvällisiä juttuja. Vapaana toimittajana olen nyt kirjoittanut etenkin Tiede-lehteen, Helsingin Sanomien tiedesivuille ja Mediuutisiin. Voit katsella juttunäytteitä sivuiltani. Teen myös Tiedeykköstä Yle 1 -radiokanavalle, ks. esimerkkejä radio-ohjelmistani täältä. Lisäksi olen tehnyt kirjaprojekteja sekä pitänyt tieteen popularisoinnin kursseja tutkijoille.

Olen tyytyväinen elämääni. Kirjoittaminen, kouluttaminen ja syvällinen sisällöntuotanto ovat juuri sitä, mitä haluan tehdä. Vaikka leipäni on pieninä palasina maailmalla, sitä on ollut nautinto nokkia. Ja olenhan vapaa kuin taivaan lintu – tai ainakin niin voin kuvitella.

Tmi Narratiivi – ota yhteyttä!

Toimittaja, MML Mari Heikkilä

Osoite: Mendelininkatu 15, 40600 Jyväskylä

Puh: +358-40-707 9285

Sähköposti: Etunimi.Sukunimi(at)narratiivi.fi

kurki